Zveza društev slovenskih
filmskih ustvarjalcev

Kersnikova 12, 1000 Ljubljanainfo@zdsfu.si


Uradne ure


Ponedeljek, torek, četrtek:

11.00 – 13.00

Sreda:

13.00 – 16.00
Nazaj

Zavod Motovila vabi na seminarje “Prvi koraki”

19 Mar, 2021

Zavod Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na serijo javnih seminarjev pod naslovom Prvi koraki v Medvode (30. marec), Slovenj Gradec (1. april) in Mursko Soboto (8. april). Dogodkov se je možno udeležiti na lokaciji (omejeno število udeležencev) in na spletu.

 

Seminarji so namenjeni predstavnikom kulturnega in ustvarjalnih sektorjev ter uradnikom in odločevalcem, ki jih zanima transnacionalno sodelovanje, mednarodna mobilnost in črpanje sredstev EU na področju kulture.

 

Seminar omogoča pridobitev znanj in veščin, ki so potrebna za mednarodno kulturno povezovanje in sodelovanje. Pri tem želijo udeležence dogodka spodbuditi k črpanju sredstev iz proračuna EU. Poleg napotkov in primerov dobre prakse, bo ekipa Motovile po zaključku posameznega seminarja na voljo za brezplačno svetovanje. Na vsaki lokaciji so na voljo trije termini po 30 min. Prednost imajo organizacije iz lokalnega okolja, ki se bodo udeležile seminarja in se odločajo za prve korake na poti mednarodnega sodelovanja.

 

Dodatne informacije: info@ced-slovenia.eu