Zveza društev slovenskih
filmskih ustvarjalcev

Kersnikova 12, 1000 Ljubljanainfo@zdsfu.si


Uradne ure


Ponedeljek, torek, četrtek:

11.00 – 13.00

Sreda:

13.00 – 16.00
Nazaj

Euro Connection Pitch Euro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection PitchEuro Connection Pitch

5 Okt, 2021

Ustvarjalci kratkih filmov vabljeni k prijavi na najpomembnejši koprodukcijski forum za kratkometražne projekte –  Euro Connection Pitch, ki bo potekal 1. in 2. februarja 2022 v Clermont Ferrandu.

 

Dogodek je namenjen pitchingu in mreženju, v ospredje pa postavlja spodbujanje povezovanja med evropskimi produkcijami, podporniki in prikazovalci kratkometražnih projektov. Za udeležence so poleg pitchinga organizirana individualna srečanja z odločevalci in potencialnimi partnerji.

 

Društvo za uveljavljanje kratkega filma KRAKEN, ki deluje kot slovenski zastopnik dogodka v Sloveniji, bo konec oktobra organiziralo predstavitveni slovenski pitching, na katerem bo strokovna žirija izbrala projekt, ki bo kot predlog posredovan komisiji Euro Connectiona. Če bo projekt izbran, bo producentu poleg udeležbe na Euro Connection pitchingu zagotovljeno tudi vabilo na filmski festival v Clermont Ferrandu.

 

Prijave so odprte do 20. oktobra, več informacij in prijavnico pa najdete TUKAJ.